Antena Meniu Search
x

Accident mortal, în judeţul Buzău. Adolescent de numai 15 ani, spulberat de un şofer beat

Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, vineri, după ce a fost spulberat de un șofer care circula băut, dinspre localitatea Vadu Pășii, spre municipiul Buzău. Polițiștii au deschis dosar penal şi continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit Mediafax

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 18:28

Accident Buzău
Adolescentul de numai 15 ani a fost accidentat mortal de şofer

Potrivit Poliției Buzău, din primele date, în timp ce conducea autoturismul către municipiul Buzău, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Vadu Pașii, a surprins și accidentat un pieton, care se deplasa pe același sens de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a fost constatat, ulterior, decesul tânărului în vârstă de 15 ani.

Şoferul era băut în momentul accidentului

Șoferul a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest indicând o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident mortal, în judeţul Buzău. Adolescent de numai 15 ani, spulberat de un şofer beat