Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident mortal în Neamţ. O tânără de 19 ani a murit pe locul din dreapta, după ce două maşini s-au izbit cu putere. Şoferii, în stare gravă

Un accident grav s-a produs duminică pe raza localităţii Bîra, din judeţul Neamţ. În urma ciocnirii dintre două maşini, a rezultat moartea unei tinere de 19 ani, precum şi rănirea gravă a altor două persoane, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 22:08

În accident au fost implicate două autoturisme, şoferii acestora fiind grav răniţi.

"Ajunse la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că, în urma evenimentului rutier, cele trei persoane aflate în autoturisme erau încarcerate. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor trei victime. O femeie în vârstă de 19 ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost scoasă de către pompieri în stare de inconştienţă. Imediat a fost preluată de echipajele medicale şi s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns acestor manevre, fiind declarat decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Tinerii şoferi au fost transportaţi de urgenţă la spital

După ce au fost descarceraţi, cei doi şoferi în vârstă de 19, respectiv 23 ani au fost preluaţi de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje de la SAJ Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 19  de ani, din Sagna, conducea un autoturism în localitatea Bîra, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și  decesul unei tinere în vârstă de 19 ani, din Boghicea, pasager în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani.

Cei doi conducători auto, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Neamţ. O tânără de 19 ani a murit pe locul din dreapta, după ce două maşini s-au izbit cu putere. Şoferii, în stare gravă