Antena Meniu Search
x

Galerie foto Plan Roşu activat în Suceava după un accident cu 11 victime. O persoană inconştientă şi alte 10 rănite, după ce o autoutilitară s-a izbit în două maşini

Duminică poliţiştii au activat Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident violent pe DN 2 în Suceava, pe raza comunei Drăguşeni. O persoană este inconştientă şi alte 10 rănite, printre care şi doi copii, după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens şi s-a izbit în două maşini.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 19:54

S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni dar și din cadrul Serviciului Rutier IPJ Suceava iar din primele verificări s-a constatat faptul că șoferul unei autoutilitare în care se mai aflau 4 persoane și care se deplasa din direcția Fălticeni către Roman a pătruns pe contrasens unde a lovit succesiv două autoturisme care circulau în coloană din sens opus.

3 echipaje SMURD şi un elicopter au apărut la faţa locului

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a 2 bărbați (pasageri în autoutilitara care a pătruns pe contrasens), dar și ranirea ușoară a celorlați 2 pasageri din autoutilitara și a șoferului acesteia.

De asemenea, din celelalte două autoturisme implicate a rezultat rănirea ușoară a 4 adulți și 2 copii, fără probleme majore. La faţa locului au fost alocate două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, 7 ambulanţe SAJ, 3 echipaje SMURD şi un elicopter.

Pe acelaşi subiect

În urma evaluării cadrelor medicale, o victimă este inconştientă, iar celelalte 10 au diferite traumatisme. În momentul de faţă, primesc îngrijiri medicale şi sunt stabilizate, urmând a fi transportate la spital.

Toți șoferii urmează sa fie testați cu aparatul etilotest și sa le fie prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La acest moment circulația este blocată pe ambele sensuri.

Se desfășoară cercetări petru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Plan Roşu activat în Suceava după un accident cu 11 victime. O persoană inconştientă şi alte 10 rănite, după ce o autoutilitară s-a izbit în două maşini