Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident mortal într-o localitate din Hunedoara: un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de roţile unui TIR

Şoferul unui autoturism a murit, luni, după ce mașina pe care o conducea s-a lovit de o autoutilitară. Accidentul a avut loc pe DN 66, localitatea Bănița, județul Hunedoara.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 19:23

„Pe DN 66, localitatea Bănița, județul Hunedoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară”, anunță Centrul Infotrafic.

Polițiștii anunță că, în urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Şofer a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un ansamblu de vehicule (autoutilitară cu semiremorcă) care era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Pui. În cauză, polițiștii au întocmit dosar  penal și  continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier, conform IPJ Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident mortal într-o localitate din Hunedoara: un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de roţile unui TIR