Antena Meniu Search
x

Accident cu doi morţi la ieșire din Urziceni, după un impact violent între o maşină şi un camion

Un accident mortal s-a produs la ieşire din Urziceni, judeţul Ialomiţa, în zona sensului giratoriu de la ieșirea de pe șoseaua de centură a municipiului Urziceni, către localitatea Bărbulești,  în care au fost implicate un autoturism și un camion.

de Redactia Observator

la 02.06.2020, 23:38

Accident mortal la ieşire din Urziceni - Observator/Foto de Arhivă

În urma impactului, doi dintre pasagerii aflați în automobil au murit, iar alte două persoane sunt rănite.

Din verificări a reieșit că  în timp ce un bărbat de  de 67 de ani, din municipiul Bucuresti, conducea un autoturism pe DN2 din direcția Buzău către București, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în impact frontal cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani județul Buzău. Traficul este deviat prin municipiul Urziceni. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

S-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

"În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Referitor la cele două victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ", informează SAJ Ialomiţa, citat de Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Accident cu doi morţi la ieșire din Urziceni, după un impact violent între o maşină şi un camion