Antena Meniu Search
x

Şase maşini, inclusiv un microbuz cu pasageri, s-au izbit în Olt. Planul roşu a fost activat

Un accident cu şase maşini s-a produs în Olt, la Priseaca, marţi după-amiază. Inclusiv un microbuz cu pasageri a fost lovit. Planul roşu a fost activat de către autorităţi, care anunţă că 16 persoane au fost implicate în carambol.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 09.07.2019, 16:57

Un accident cu şase maşini s-a produs în Olt, la Priseaca, marţi după-amiază. Inclusiv un microbuz cu pasageri a fost lovit. Planul roşu a fost activat de către autorităţi, care anunţă că 20 persoane au fost implicate în carambol. 

Din primele informaţii, o persoană a murit şi alte 18 persoane au fost rănite. Printre victime se află şi o femeie însărcinată, care ar fi în stare gravă, spun martorii.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15:45, în zona localităţii Priseaca, din Olt. S-au lovit un microbuz cu 15 pasageri, trei maşini, un TIR şi o autoplatformă. A fost vorba despre o frânare bruscă, spun surse din anchetă.

La locul accidentului de pe DN56, martorii au surprins imagini dramatice. Maşinile implicate în carambol au fost grav avariate de impact.

Microbuzul implicat în accidentul din Olt

În urma activării planului roşu, au fost trimise la locul accidentului 7 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și 9 ambulanțe SAJ.

În urma dezastrului, traficul pe DN56 a fost temporar blocat.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Şase maşini, inclusiv un microbuz cu pasageri, s-au izbit în Olt. Planul roşu a fost activat