Antena Meniu Search
x

Accident dramatic în Onești: BMW ajuns într-un râu după ce a spulberat o mașină, un copac și un indicator

Un grav accident s-a produs în Onești, județul Bacău și a avut ca protagonist șoferul unui BMW X5. Bărbatul a ajuns cu mașina în albia râului Cașin după ce a lovit un alt automobil, un copac și un indicator. Individul a fost săltat de polițiști, după ce ar fi făcut scandal.

Un grav accident s-a produs în Onești, județul Bacău și a avut ca protagonist șoferul unui BMW X5. Bărbatul a ajuns cu mașina în albia râului Cașin după ce a lovit un alt automobil, un copac și un indicator. Individul a fost săltat de jandarmi, după ce ar fi făcut scandal.

Imaginile trimise de un telespectator al Observatorului arată mașina serios avariată, pe malul râului Cașin, în cartierul Mal din Onești.

Potrivit martorilor, situația a scăpat complet de sub control când șoferul mașinii BMW X5 a lovit un alt automobil aflat într-o parcare de pe strada Alexandru Ioan Cuza. În urma impactului, el a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un copac, apoi de un indicator și a plonjat cu BMW-ul în albia râului.

Mașina a fost complet distrusă în impact
Mașina a ajuns pe malul râului Cașin, în cartierul Mal din Onești

Martorii spun că, înaintea accidentului, șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local, unde ar fi fost implicat și într-un scandal. De altfel, și după accident, el s-ar fi luat la ceartă cu polițiștii și a fost săltat de un echipaj de jandarmi, mai afirmă martorii.

Șoferul săltat de jandarmi, după accidentul din Oneșt

Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă BMW-ul a fost grav avariat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident dramatic în Onești: BMW ajuns într-un râu după ce a spulberat o mașină, un copac și un indicator