Antena Meniu Search
x

Detalii teribile în cazul accidentului din Pipera. Şoferul care s-a izbit intenționat cu o altă mașină avea plângere penală

Un bărbat ar fi vrut să se sinucidă punând în pericol viaţa altor oameni. S-a întâmplat azi-noapte, în zona Pipera, din Bucureşti. După o ceartă cu soţia, şoferul a intrat cu maşina pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, într-un sens giratoriu.

Vezi și

Un bărbat ar fi vrut să se sinucidă punând în pericol viaţa altor oameni. S-a întâmplat azi-noapte, în zona Pipera, din Bucureşti. După o ceartă cu soţia, şoferul a intrat cu maşina pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, într-un sens giratoriu. O familie întreagă - părinţii şi fiul adolescent - au ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul era partener al unui serviciu de tip "ride sharing" dar nu se afla în cursă în momentul accidentului.

Lângă maşina roşie, pe tărgile aşezate pe asfalt, şoferul, soţia lui şi fiul de 17 ani primesc ajutorul medicilor. Cel care era să-i omoare a scăpat cu viaţă şi este în ambulanţă. 

Azi-noapte, bărbatul de la volan se juca cu viaţa celor din trafic, spun martorii. Venea pe contrasens dinspre bariera de pe şoseaua Petricani şi, în sensul giratoriu, a spulberat maşina roşie care circula în sens opus şi în care se afla o familie nevinovată.

Şoferul care se pare că a provocat accidentul a circulat pe constrasens pe şoseaua Bucureşti-Nord vreo câteva sute de metri, spun martorii, dacă nu chiar mai mult, având în vedere că din loc în loc există balize care separă sensurile de mers.

Ipoteza martorilor, neconfirmată deocamdată de poliţie, este că bărbatul de 35 de ani din maşina cu numere de Ilfov a încercat să se sinucidă. Era supărat după ce soţia ar fi depus o plângere împotriva lui pentru violenţă în familie.

Familia rănită în accident a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Cei trei se află în stare stabilă. În schimb, şoferul care a provocat accidentul este în stare critică, la terapie intensivă. I-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilea alcoolemiei, dar poliţiştii nu au putut sta de vorbă cu el pentru că nu este conştient.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul accidentului din Pipera. Şoferul care s-a izbit intenționat cu o altă mașină avea plângere penală