Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident şocant la Recea, în Mureş. Un Logan s-a izbit violent de un copac, pe care l-a rupt. Trei tineri sunt răniţi, unul a răman prins sub maşină (Video)

Accident grav, asearăm la ieşire din localitatea Recea, judeţul Mureş. Trei persoane au fost rănite, după ce Loganul în care se aflau s-a izbit frontal de un copac.

de Redactia Observator

la 10.07.2018 , 08:42

Accident şocant la Recea, în Mureş. Un Logan s-a izbit violent de un copac, pe care l-a rupt. Trei tineri sunt răniţi, unul a răman prins sub maşină Accident şocant la Recea, în Mureş. Un Logan s-a izbit violent de un copac, pe care l-a rupt. Trei tineri sunt răniţi, unul a răman prins sub maşină

Accident grav, asearăm la ieşire din localitatea Recea, judeţul Mureş. Trei persoane au fost rănite, după ce Loganul în care se aflau s-a izbit frontal de un copac.

În urma impactului violent, pomul s-a rupt.

Trei tineri au ajuns la spital. Una dintre victime a fost prinsă sub maşină, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a fi eliberată.

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Accident şocant la Recea, în Mureş. Un Logan s-a izbit violent de un copac, pe care l-a rupt. Trei tineri sunt răniţi, unul a răman prins sub maşină (Video)