Accident spectaculos la Constanța. Șoferul unui Volkswagen a zburat peste un sens giratoriu și a rămas suspendat în aer (Foto)

Publicat: 28.01.2018, 10:41.
Actualizat: 28.01.2018, 10:48

Accident spectaculos, noaptea trecută, într-un sens giratoriu din Constanța. Șoferul unui Volkswagen a zburat peste sensul giratoriu și a rămas suspendat.

Accident spectaculos intr-un sens giratoriu din Constanta

Facebook

Accident spectaculos, noaptea trecută, într-un sens giratoriu din Constanța. Șoferul unui Volkswagen a zburat peste sensul giratoriu și a rămas suspendat cu mașina în aer.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona sensului giratoriu de la intersecția cu strada Nicolae Filimon.

Șoferul unui autoturism marca Volkswagen Passat CC, care circula cu viteză, nu a observat la timp sensul giratoriu și a zburat efectiv peste acesta.

Citește și:

Mașina a lovit apoi un indicator rutier de 'Cedează prioritatea' și a rămas suspendată în aer peste indicator.

O masina a ramas suspendata dupa un accident produs intr-un sens giratoriu din Constanta

Șoferul nu a sunat la numărul unic de urgență 112, semn că nicio persoană nu a fost rănită, însă a scos numerele de înmatriculare ale mașinii și s-a făcut nevăzut.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.