Antena Meniu Search
x

Ambulanță izbită de o mașină și proiectată în alta, în Sibiu. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital, vineri seara, după ce o mașină s-a ciocnit cu o ambulanță și a proiectat-o într-un alt autoturism. Accidentul a avut loc în județul Sibiu, între Cisnădie şi DN 1.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.10.2019, 19:51

Accident cu ambulanță în Sibiu
Asistenta de pe ambulanță a fost dusă la spital în stare de inconștiență - news.ro

Patru persoane au ajuns la spital, vineri seara, după ce o mașină s-a ciocnit cu o ambulanță și a proiectat-o într-un alt autoturism. Accidentul a avut loc în județul Sibiu, între Cisnădie şi DN 1.

La spital au fost duşi asistenta medicală din ambulanţă, şoferul celei de-a doua maşini, dar şi cei doi pacienţi aflaţi în autospecială, unul având un traumatism la cap.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe DJ 106C. Șoferul unei mașini a intrat pe drumul judeţean fără să acorde prioritate unei ambulanţe care circula regulamentar spre DN 1 şi s-a ciocnit cu aceasta, proiectând-o într-o altă maşină, condusă regulamentar din sens opus.

Accident în Sibiu. Asistenta de pe ambulanță, în stare de inconștiență

În urma impactului au fost transportaţi la spital doi pacienţi care se aflau în ambulanţa lovită, asistenta medicală a echipajului şi şoferul autoturismului condus regulamentar.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au precizat că asistenta medicală a suferit un traumatism cranio-facial, cu pierdere de conştienţă, şoferul autoturismului - fractură la o mână.

Potrivit news.ro, ambii pacienţi din ambulanţă au fost duşi la spital, unul având traumatism cranio-cerebral, iar celălalat pentru problemele medicale preexistente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ambulanță izbită de o mașină și proiectată în alta, în Sibiu. Patru persoane au ajuns la spital