Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil la Sibiu, cu o maşină furată de la spălătorie. Un tânăr băut şi fără permis s-a urcat la volan

Accident cu o maşină răsturnată, provocat în Sibiu de un bărbat băut. Individul s-a urcat la volanul unei maşini furate din spălătoria auto unde lucrează. 

de Redactia Observator

la 05.03.2018 , 08:50

Accident cu maşină furată în Sibiu, provocat de un bărbat băut. Individul s-a urcat la volanul furate din spălătoria auto unde lucrează. 

O persoană a fost rănită, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, pe DN 14, în judeţul Sibiu. Accidentul a fost provocat de un bărbat fără permis de conducere, care furase maşina din spălătoria auto unde este angajat şi care era băut.

Accidentul a avut loc pe DN 14, la intrarea în localitatea Şura Mare, unde un şofer de 37 de ani, care circula dinspre Sibiu, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere şi furase maşina din spălătoria auto la care lucrează. El avea o alocoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma accidentului, pasagerul din dreapta, un bărbat de 30 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident teribil la Sibiu, cu o maşină furată de la spălătorie. Un tânăr băut şi fără permis s-a urcat la volan