Antena Meniu Search
x

Accident teribil pe Şoseaua Morţii. Un tânăr de 19 ani a făcut praf un BMW, după ce s-a izbit de un cap de pod pe DN6 (Imagini dramatice)

Accident groaznic pe DN 6, care leagă Timişoara de Caransebeş. Un tânăr în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal după s-a izbit cu BMW-ul de un cap de pod. Imediat după impact, băiatul a fugit de la locul accidentului.

Accident groaznic pe DN 6, care leagă Timişoara de Caransebeş. Un tânăr în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal după s-a izbit cu BMW-ul de un cap de pod. Imediat după impact, băiatul a fugit de la locul accidentului.

În maşină, împreună cu tânărul şofer se mai afla un băiat. Ambii au scăpat ca prin minune, având în vâdere faptul că bolidul în care se aflau s-a făcut praf.

Au fost uşor răniţi şi au mers la spital pentru îngrijiri.

„Un tanar de 19 ani domiciliat in Otelu Rosu, care rula pe DN 6, dinspre Caransebes catre Orsova, in zona localitatii Cornea, nu adapteaza viteza la conditiile de drum, carosabil umed si ploaie abundenta, intr-o curba la dreapta pierde controlul volanului si iese în afara partii carosabile a sensului sau de mers, loveste un cap de pod, dupa care se rastoarna. Nici soferul si nici pasagerul – un tanar de aceeasi varsta, tot din Otelu Rosu, nu au purtat centura de siguranta, dar au avut noroc, foarte mare noroc, suferind doar rani usoare.

Au ramas totusi internati sub supraveghere in Spitalul Municipal Caransebes. Politistii sositi la fata locului au constatat faptul ca tanarul conducator auto a parasit locul accidentului, fiind identificat ulterior. Mai mult, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, fiind condus la Spitalul Municipal Caransebes în vederea recoltarii mostrelor biologice”, a spus pentru caransebes.ro, Dinu Nicorici, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Tânărul şofer în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Accident teribil pe Şoseaua Morţii. Un tânăr de 19 ani a făcut praf un BMW, după ce s-a izbit de un cap de pod pe DN6 (Imagini dramatice)