Antena Meniu Search
x

Accident grav pe strada Maria Rosetti din Bucureşti

Un grav accident produs luni seară în Bucureşti, pe strada Maria Rosetti s-a soldat cu victime. Un telespectator a surprins imagini de la locul impactului şi ni le-a trimis pe Fii Observator.

de Redactia Observator

la 21.07.2020, 13:47

Un accident cu victime s-a produs pe strada Maria Rosetti din Bucureşti, 20 iulie 2020 | Sursa foto: Fii Observator Vezi și
  • Accidentul a fost provocat de un şofer care nu a dat prioritate.
  • Două persoane au fost grav rănite.

Conform informaţiilor obţinute de la echipele de intervenţie, un şofer nu ar fi acordat prioritate în intersecţie şi a izbit o maşină, care a fost proiectată într-un alt automobil. Un cuplu care stătea în apropierea portbagajului uneia dintre maşinile lovite a fost accidentat. Cele două persoane au fost transportate la spital. 

- Informațiile și imaginile publicate în rubrica Fii Observator reprezintă un conținut furnizat exclusiv de martorii și participanții la evenimente. Menționăm, de asemenea, că opiniile prezentate în această categorie aparțin în exclusivitate autorilor conținutului video sau foto, nu redacției Observator.

Ai imagini sau informații care pot deveni o știre? Trimite-le pe aplicația Observator, pe care o poți descărca din Google Play sau App Store, sau pe pagina de Facebook Observator ori pe numărul de Whatsapp al redacției noastre, 0722.699.800.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident grav pe strada Maria Rosetti din Bucureşti