Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Dâmboviţa: motociclist de 37 de ani, mort după ce a tăiat calea unei maşini. Victima, găsită la metri buni de locul impactului

Un accident teribil a avut loc ieri, în localitatea Valea Mare, din judeţul Dâmboviţa. Un motociclist de 37 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost izbit în plin de un autoturism.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 07:04

Vezi și

Tragedia a fost surpinsă de o cameră de supraveghere din zonă. Pe filmare se observă că şoferul autoturismului circulă regulamentar, iar într-o fracţiune de secundă motociclistul îi iese în cale. Din păcate, bărbatul aflat la volanul maşinii nu a mai putut să evite tragedia.  

Victima a fost aruncată câţiva metri mai încolo, iar autovehiculul a ajuns pe spaţiul verde. Un alt participant la trafic a văzut totul şi i-a alertat pe salvatori. Medicii l-au găsit pe motociclist în stop cardiorespirator şi în ciuda eforturilor de a îl readuce la viaţă, bărbatul a fost declarat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Dâmboviţa: motociclist de 37 de ani, mort după ce a tăiat calea unei maşini. Victima, găsită la metri buni de locul impactului