Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident teribil în Suceava. Un tânăr de 20 de ani şi-a dat ultima suflare la "Zidul Morţii", după ce s-a răsturnat cu maşina. Alţi patru, de 19 ani, în stare gravă

Destin frânt de dragul adrenalinei. Un tânăr de 20 de ani a murit și alți patru tineri în vârstă de 19 ani au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 17:37

Potrivit ISU Suceava, dintre cele cinci persoane implicate în accident, toate cu vârste de 19 şi 20 de ani, una a rămas încarcerată, iar o altă victimă se afla în stare de inconştienţă. Victima în stare de inconştienţă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost declarată decedată la fața locului.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de centură, de la "Zidul morții" spre Patrauți

Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața și alți patru au fost răniți

Ceilalţi patru răniţi, toţi cu vârste de 19 ani, au fost transportaţi la UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. La faţa locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă, iar în sprijinul acestora au ajuns şi patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Suceava. Un tânăr de 20 de ani şi-a dat ultima suflare la "Zidul Morţii", după ce s-a răsturnat cu maşina. Alţi patru, de 19 ani, în stare gravă