Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil între un Golf, două Porsche şi un Range Rover, în parcarea unui mall din Bucureşti: "Niciunul nu merită permis de conducere"

Un accident ciudat s-a petrecut ieri, 29 noiembrie, în parcarea unui mall din Bucureşti, în zona Băneasa. Nu mai puţin de 4 maşini au fost implicate.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:54

Accident teribil între 4 maşini, în parcarea unui mall din Bucureşti: "Niciunul nu merită permis de conducere"
- Captura Facebook

Chiar dacă toate cele patru autovehicule au fost grav avariate, nimeni nu a fost rănit. Nu sunt deocamdată cunoscute cauzele producerii accidentului, dar imagini de după impact au apărut pe reţelele de socializare.

Cei care au văzut imaginile nu îşi dau seama cum a fost posibil să aibă loc un accident într-o parcare, cu atât mai puţin să fie implicate patru maşini. "Dacă sunt in parcarea unui centru comercial atunci aia nu mai merita nici un permis de conducere", sau "O fi crezut că-i pe aeroport la Băneasa?" sunt doar câteva dintre comentariile postate pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident teribil între un Golf, două Porsche şi un Range Rover, în parcarea unui mall din Bucureşti: "Niciunul nu merită permis de conducere"