Antena Meniu Search
x

O mașină cu 5 oameni a căzut 100 de metri într-o râpă, pe Transfăgărășan

Un accident s-a produs duminică seară, pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. O mașină a căzut 100 de metri într-o râpă. Cinci oameni erau în automobil.

de Redactia Observator

la 29.07.2019, 00:15

Echipaje SMURD la un accident
Accident pe Transfăgărășan, unde o mașină cu 5 oameni a căzut într-o râpă - Observator

Un accident s-a produs duminică seară, pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. O mașină a căzut 100 de metri într-o râpă. Cinci oameni erau în automobil. Conform datelor actualizate, e vorba despre tineri cu vârste între 18 - 20 ani, care au fost răniți, dar au scăpat miraculos.

Echipele de la Salvamont Bâlea, ajutate de Salvamont Argeș, au intervenit în zona accidentului. Mașina cu 5 oameni a plonjat 100 de metri adâncime, spun salvatorii.

Un echipaj SMURD Argeș, de asemenea, a intervenit. Au fost mobilizate și echipaje de la SMURD Sibiu.

”ISU Sibiu intervine de urgență cu 2 echipaje Smurd, o autospeciala de transport victime multiple și o autospeciala de descărcare  la un accident rutier pe Transfăgărășan, o mașină căzută intr-o prăpastie. Din primele informații sunt implicate 5 persoane. Intervenția se află în dinamică”, transmit salvatorii sibieni.

Salvatorii de la SMURD spun că este vorba despre 5 victime, trei băieți și două fete. Este vorba despre tineri cu vârste între 18 și 20 de ani, care au fost răniți, doi dintre ei mai grav. Niciunul nu a fost încarcerat. Potrivit martorilor, unul dintre tineri declara că nu își mai simte picioarele. Cei de la ambulanță au menționat că una dintre victime are traumatism abdominal și toracic, iar o alta a scăpat cu fractură de claviculă. Cauzele accidentului sunt investigate.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O mașină cu 5 oameni a căzut 100 de metri într-o râpă, pe Transfăgărășan