Antena Meniu Search
x

Accident grav pe E85, între Cioranca și Limpeziș. Un șofer a murit

Accident grav pe E85 în județul Buzău, între Cioranca și Limpeziș. Două mașini au ajuns într-un șanț, iar o alta a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de un autoturism care circula regulamentar. O persoană a murit iar alte trei au fost rănite.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 15.11.2019, 16:39

Accident cu trei mașini pe E85, între Cioranca și Limpeziș. O persoană a murit
Un șofer în vârstă de 73 de ani a murit în urma impactului - buzoienii.ro

Accident grav pe E85 în județul Buzău, între Cioranca și Limpeziș. Două mașini s-au izbit frontal, iar o alta a fost lovită de resturile rezultate în urma impactului. O persoană a murit iar alte două s-au ales cu răni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 E85 București – Buzău, între localitățile Cioranca și Limpeziș (județul Buzău) a avut loc o coliziune între trei autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, arată sursa citată. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat imediat la fața locului.

Potrivit buzoienii.ro, unul dintre șoferi, un bărbat de 73 de ani din orașul Onești, județul Bacău, a murit la spital, în ciuda manevrelor de resuscitare. Acesta se afla la volanul unei mașini Citroen atunci când s-a izbit frontal cu un Nissan condus de un buzoian de 21 de ani. Pasagerii din mașina buzoianului au scăpat doar cu răni.

În accident a mai fost implicat și un autoturism Opel Corsa, peste care au căzut elemente din caroseria celor două mașini tamponate frontal.

Circulația a fost oprită mai bine de o oră, iar cozile s-au întins pe kilometri. În jurul orei 14:15 traficul a fost reluat.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident grav pe E85, între Cioranca și Limpeziș. Un șofer a murit