Antena Meniu Search
x

Noapte tragică pe şosele din Ilfov. Bărbat mort şi femeie prinsă în fiarele maşinii în două accidente cumplite

Două accidente grave au avut loc în judeţul Ilfov. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a traversat neregulamentar, apoi o femeie a rămas încarcerată în maşină.

Vezi și

Două accidente grave au avut loc în judeţul Ilfov. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să traverseze strada neregulamentar. Apoi, la nici jumătate de oră distanţă, o femeie a rămas încarcerată în urma unui alt accident şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din maşină.

Accidentul a avut loc la ieşire din Jilava. Bărbatul de 47 de ani fusese să îşi viziteze rudele şi se îndrepta spre casă. Se grăbea şi a traversat printr-un loc nepermis. Decizia i-a fost fatală. Un tânăr de 32 de ani aflat la volanul unei maşini l-a zărit în ultima clipă şi nu a mai putut evita impactul. 

La nici jumătate de oră după accidentul din Jilava, un alt bărbat a fost la un pas de tragedie. Şoferul tirului a încercat să evite impactul, dar nu a mai reuşit. În urma accidentului, soţia şoferului care ar fi provovat accidentul a rămas încarcerată şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor. 

După ce i-au acordat primul ajutor, medicii au transportat victima la spital. Şoferul se va alege acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Noapte tragică pe şosele din Ilfov. Bărbat mort şi femeie prinsă în fiarele maşinii în două accidente cumplite