Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accidentul de autocar din Maramureș, surprins de camerele de supraveghere: La etajul casei în care a intrat se aflau și cei doi copii ai proprietarilor

Momentele de groază trăite de cei 51 de turişti polonezi, aflaţi în autocarul care a intrat ieri într-o casă din Moisei, Maramureş, au fost surprinse de camerale de supraveghere instalate în curtea casei.

de Redactia Observator

la 06.07.2022 , 17:52

Pe imagini se vede cum în momentul coliziunii, pereţii locuinţei se zguduie, iar întreaga curte este învăluită de un nor de praf. Înainte de a lovi casa, autocarul a pus la pământ şi gardul.

La etaj se aflau şi cei doi copii ai proprietarilor casei, care, din fericire, au scăpat nevătămaţi. Accidentul s-a produs pentru că şoferul autocarului a suferit un infarct în timp ce se afla la volan. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Alte 6 persoane au fost rănite grav în accident.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Accidentul de autocar din Maramureș, surprins de camerele de supraveghere: La etajul casei în care a intrat se aflau și cei doi copii ai proprietarilor