Antena Meniu Search
x

Video Accidentul mortal cu BMW din Argeș a fost filmat. Un băiat de 16 ani a sfârșit pe loc, șoferul de 21 de ani a fost grav rănit

Un adolescent de 16 ani a murit pe loc, după ce maşina condusă de prietenul lui, un BMW, s-a răsturnat pe drum, în comuna Bughea de Jos din județul Argeș. Accidentul teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2021, 21:22

Vezi și

Şoferul cumpărase recent BMW-ul şi și-a invitat trei prieteni să vină alături de el la o plimbare. Duminică, în timp ce rușau pe un drum din localitatea argeșeană Burghea de Jos, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a rostogolit de câteva ori, revenind pe roți.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

Băiatul a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu BMW-ul

În urma accidentului, adolescentul de 16 ani, care stătea pe locul din dreapta, a murit pe loc. Şoferul de 21 de ani a fost rănit grav şi a fost transportat la spital. Alți doi tineri, care se aflau pe locurile din spate, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Polițiștii argeșeni au demarat cercetările, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal cu BMW din Argeș a fost filmat. Un băiat de 16 ani a sfârșit pe loc, șoferul de 21 de ani a fost grav rănit