Antena Meniu Search
x

Oamenii ies din nou în stradă să ceară demisia lui Liviu Dragnea şi schimbarea guvernării! Mesajele protestatarilor sunt din ce în ce mai tăioase

Oamenii cer demisia lui Liviu Dragnea şi o guvernare schimbată radical. Cu pancarte şi. speranţă, protestatarii spun că nu vor renunţa până nu vor reuşi!

Vezi și

Nu au fost proteste de mare amploare însă scandările par să fie din ce în ce mai tăioase. Oamenii cer demisia lui Liviu Dragnea şi o guvernare schimbată radical. Cu pancarte şi. speranţă, protestatarii spun că nu vor renunţa până nu vor reuşi!

Românii apelează la orice pentru a-şi spune of-ul. E acelaşi. Vor o Românie guvernată în folosul lor şi pentru binele tuturor.

În Cluj-Napoca este a treia duminică la rând în care protestari au scandat în marş pe străzile din oraş.

Condamnă modificările aduse Codului Fiscului şi cele propuse pentru legile justiţiei, iar pe deasupra cer demisia președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, dar și a premierului, Mihai Tudose şi a şefului de la Justiţie, Tudorel Toader.

"Nu mă mai pot uita la ei, nu se poate domnule să minţi cu atâta seninătate şi cu atâta zâmbet pe buze", se plânge un protestatar. 

"Acum mai vrem şi demisia lui Dragnea pentru că e la al treilea dosar penal şi bunul simţ e complet paralel cu actuala coaliţie de guvernare", spune un alt protestatar. 

Asta au exclamat şi timişorenii care s-au strâns cu sutele în centrul oraşului.

"Nu e corect ce se întâmplă în ţara asta. Acum câteva săptămâni mi-a fost furat telefonul mobil şi am primit de la Poliţie că eu sunt vinovată că am fost neatentă. Mă întreb... este anormal să îmi las undeva telefonul mobil cumpărat pe banii mei, undeva sau este anormal că mi s-a furat? Exact asta ne fac şi guvernanţii noştri. Ne fură. Şi părinţii şi bunicii noştri s-au luptat ca noi să avem o viaţă mai bună", se plânge o femeie. 

Şi în Sibiu, Braşov şi Galaţi au scandat sute de români. Protestele au fost paşnice, însă oamenii promit să iasă în stradă până când se va schimba ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Oamenii ies din nou în stradă să ceară demisia lui Liviu Dragnea şi schimbarea guvernării! Mesajele protestatarilor sunt din ce în ce mai tăioase