Antena Meniu Search
x

Acoperişurile unor blocuri din Tecuci, spulberate de o furtună puternică, au zburat precum avioanele de hârtie 

Locuitorii din Tecuci, judeţul Galaţi, au trecut prin momente cumplite, după ce o furtună violentă a lovit localitatea duminică după-amiază.

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 18:57

Furtunile au făcut prăpăd în jumătatea de est a României
Furtunile au făcut prăpăd în jumătatea de est a României
  • Furtunile au făcut prăpăd în jumătatea de est a României.

A fost cod roşu de furtună în mai multe localităţi din România, duminică după-amiază. Au fost vizate în special judeţele din jumătatea de est a României, în special Galaţi, Bacău, Vaslui, Constanţa, Brăila sau Ialomiţa.

S-au înregistrat precipitaţii abundente, peste 25-30 de litri pe metrul pătrat, grindină de dimensiuni medii şi mari, dar mai ales vânturi puternice, care au depăşit chiar şi 90 sau 100 de kilometri pe oră la rafală.

Vântul puternic a făcut ca numeroşi copaci să fie puşi la pământ, iar acoperişurile multor clădiri au zburat precum avioanele de hârtie.

Una dintre cele mai afectate localităţi pare să fi fost Tecuci, din judeţul Galaţi, unde acoperişurile a cel puţin 10 clădiri au fost luate pe sus de vântul puternic.

Şi în judeţul Brăila au fost mari probleme. Zeci de copaci au căzut, cel puţin opt acoperişuri au fost avariate sau distruse, iar câteva zeci de anexe gospodăreşti au fost afectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Acoperişurile unor blocuri din Tecuci, spulberate de o furtună puternică, au zburat precum avioanele de hârtie