Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actor împuşcat de un coleg în timpul unei repetiţii pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani

Incident dramatic pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani. Un actor a fost împuşcat de un coleg în timpul unei repeţitii. Accidentul a avut loc vineri dimineaţă, în timp ce actorii repetau la piesa "Iubesc, iubesc, te iubesc!".

de Redactia Observator

la 09.02.2024 , 17:07

Potrivit Monitorul de Botoşani, într-una dintre scene, actorul Marius Rogojinschi îndreaptă o armă de airsoft spre actorul Răzvan Amitroaie, fiului mult mai cunoscutului Cezar Amitroaie. Acesta a simulat că trage, dar de pe țeava armei chiar a ieșit un proiectil special confecționat pentru acest sport.

Împuşcat în ochi de un coleg

Proiectilul l-a lovit pe tânărul actor în ochiul stâng, acesta căzând pe podea, în urma șocului. Actorul a fost dus de urgenţă la spital. "În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni", a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani.

Vezi și

Din fericire, se pare că starea de sănătate a actorului nu a fost pusă în pericol.

Ce spun poliţiştii

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Actor împuşcat de un coleg în timpul unei repetiţii pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani