Antena Meniu Search
x

Video Actorul Alexandru Arşinel a fost din nou internat de urgenţă în spital

Actorul Alexandru Arşinel se confruntă cu noi probleme de sănătate. El a fost internat de urgenţă în spital, după ce, în ultimele zile, s-a simţit foarte rău. Actorul, care a fost operat pe cord anul trecut, ar putea suferi o nouă intervenţie chirurgicală, se tem apropiaţii. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 05.05.2022, 14:02

Vezi și

Din nefericire, starea de sănătate a actorului este una extrem de gravă, spun sursele Observator. El ar fi internat într-un spital privat din Capitală şi este 24 din 24 monitorizat medical pentru că este într-o stare critică. De altfel, apropiaţii nu exclud varianta unei noi operaţii. Este internat cu probleme cardiace, ştim deja că a fost operat de două ori, i-a fost montat un stand. Ultima intervenţie chirurgicală a suferit-o chiar la finalul anului trecut, în decembrie 2021.

Se pare că actorul a început să se simtă din nou rău dupăc e s-a întors dintr-o deplasare de la Botoşani. Fiul acestuia i-a angajat chiar şi o asistentă medicală care să se ocupe la domiciliu de el şi să îi monitorizeze starea de sănătate, însă actorul a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar în urmă cu câteva zile a ajuns de urgenţă la spital. Nu este prima dată când Alexandru Arşinel are probleme grave de sănătate. În urmă cu 12 ani a făcut un trasplant de rinichi, însă tot probleme cardiace sunt cele care îi afectează viaţa şi care l-au ţinut în ultimii ani mai mult prin spitale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Actorul Alexandru Arşinel a fost din nou internat de urgenţă în spital