Antena Meniu Search
x

Galerie foto Actorul Christo Jivkov din "Patimile lui Hristos" a murit la 48 de ani, în Los Angeles. Mel Gibson lucra la o continuare a celebrului film

Actorul Christo Jivkov a murit de cancer la vârsta de 48 de ani, în Los Angeles. Ela fost cunoscut pentru faptul activitatea sa de actor și producător. A devenit faimos în filme precum "The Profession of Arms", pentru care a câștigat mai multe premii și mai ales pelicula "The Passion of the Christ" (Patimile lui Hristos), în care a jucat rolul Apostolului Ioan, transmite Mirror.

de Adrian Popovici

la 02.04.2023, 16:00

Dispariția lui este veste proastă pentru cei care au apreciat filmul, mai ales de-a lungul anilor s-a discutat despre posibilitatea ca Jivkov să participe în continuarea intitulată "Patimile lui Hristos: Învierea", dar acest lucru nu a fost niciodată confirmat.

Mel Gibson, cel care a regizat filmul inițial, a declarat pentru Greg Laurie în 2016 că lua în calcul o continuare a acestuia. "Desigur, acesta este un subiect foarte mare și trebuie analizat pentru că nu vrem să facem o simplă redare a acestuia (n.r a poveștii Învierii)", a adăugat el.

Jim Caviezel, care l-a interpretat pe Iisus în primul film, a declarat într-un interviu din 2020 că se lucra la acest proiect și că va fi "cel mai mare film din istoria lumii". Primul film a avut încasări de 612 de milioane de dolari în întreaga lume, în ciuda unui buget de producție de doar 30 milioane de dolari.

Cine a fost Christo Jivkov?

În ciuda rolului său în pelicula în care a jucat și Maia Morgenstern, Christo Jikov a avut o carieră bogată. Astfel, la scurt timp după ce a absolvit Academia Bulgară de Film și Teatru, unde s-a specializat în regie de film, el a fost distribuit în rolul principal, Giovanni de Medici, în lungmetrajul lui Ermanno Olmi din 2001, The Profession of Arms, care a câștigat în 2002 premiile David di Donatello cu nouă trofee, inclusiv cel mai bun film.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Actorul Christo Jivkov din "Patimile lui Hristos" a murit la 48 de ani, în Los Angeles. Mel Gibson lucra la o continuare a celebrului film