Antena Meniu Search
x

Video Acuzat de crimă şi tâlhărie în Spania, un român a fost găsit în casa părinţilor din Galaţi. Îşi construise un veritabil buncăr în sufragerie

Acuzat de crimă şi tâlhărie în Spania, un român a fost prins de poliţişti ascuns într-o cameră ...secretă în casa părinţilor din Galaţi. Mandatul de urmărire internaţională a fost emis în Sevilla în 2018, dar anchetatorii abia acum i-au dat de urmă.

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 17.07.2021, 20:03

Vezi și

În mod clar părinţii ştiau de situaţia fiului lor, dar este foarte greu de dovedit acest lucru, cu atât mai mult cu cât în România există o lege care protejează rudele de gradul I în astfel de situaţii.

Bărbatul era ascuns destul de bine în casa părintească, unde îşi făcuse un adevărat buncăr din sufrageria părinţilor. Printr-o gaură în perete care era ascunsă la rândul ei într-un perete fals ajungeai într-o cameră secretă. Acolo, nu avea prea multe lucruri: mai exact, o saltea şi o pătură. Ionuţ Airinei are 33 de ani şi avea un mandat de executare de 12 ani de închisoare pe teritoriul spaniol. Mandatul a fost emis de autorităţile din Sevilla în 2018 după ce, împreună cu alţi doi bărbaţi, au intrat într-un magazin de bijuterii pe care l-au jefuit. În plus, l-au ucis pe bijutier.

Cei doi complici ai lui au fost prinşi la sfârşitul anului 2019 şi au fost condamnaţi la închisoare. În acest moment, Ionuţ Airinei este în arestul poliţiei pentru 30 de zile, dar se fac actele de extrădare pentru ca el să-şi ispăşească pedeapsa în Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Acuzat de crimă şi tâlhărie în Spania, un român a fost găsit în casa părinţilor din Galaţi. Îşi construise un veritabil buncăr în sufragerie