Antena Meniu Search
x

Detalii sfâşietoare în cazul femeii din Vaslui care a intrat în comă, după ce medicul i-a făcut doar o clismă şi a trimis-o acasă. Fiul ei are leucemie

O bunică a fost adusă de ambulanţă la spitalul din Vaslui cu dureri de cap, tensiune mare, acuzând că nu-şi poate mişca o parte din corp. Medicul de gardă, însă, i-a spus că e constipată, i-a făcut o clismă şi a trimis-o acasă.

Vezi și

O bunică a fost adusă de ambulanţă la spitalul din Vaslui cu dureri de cap, tensiune mare, acuzând că nu-şi poate mişca o parte din corp. Medicul de gardă, însă, i-a spus că e constipată, i-a făcut o clismă şi a trimis-o acasă.

Câteva minute mai târziu, femeia de 62 de ani s-a prăbuşit pe stradă, în timp ce aştepta autobuzul. A făcut accident vascular, iar acum este în comă. 

Rudele vor să-l cheme pe medic în instanţă. Deocamdată, se împart între spitalul din Vaslui, unde este femeia, şi cel din Iaşi unde fiul ei, bolnav de leucemie, este în stare gravă. 

Mamă şi bunică, femeia de 62 de ani a fost lăsată de ambulanţă, în miez de noapte, la camera de gardă a Spitalului din Vaslui. 

După câteva analize şi o clismă, şi medicul de gardă i-a spus bunicii că e doar constipată. După câteva ore, a trimis-o acasă. 

Bunica a ajuns doar până în staţia de autobuz, unde s-a prăbuşit. Făcuse accident vascular cerebral. 

E în comă acum, la acelaşi spital din Vaslui, iar familia se teme să nu o piardă. 

Rudele îl acuză pe medicul de gardă că nu a consultat-o cu atenţie pe femeie şi nu i-a făcut investigaţii. 

Cazul bunicii a stârnit revoltă, mai ales că, autorităţile locale au investit în spitalul din Vaslui peste 60 de milioane de lei şi s-au lăudat că l-au transformat într-unul dintre cele mai moderne din ţară. 

Spitalul are dotări, dar şi o nevoie acută de medici. 40, de diferite specializări. 

În acelaşi judeţ, la Bârlad, o fată de 18 ani a murit din cauza unei tumori cerebrale, nedescoperite de medici. Tânăra a ajuns la spital cu durere de cap, dar doctorii au i-au spus că e alintată şi au trimis-o acasă. 

Rudele bunicii din Vaslui vor face plângere la poliţie, la spital şi îl vor da în judecată pe medicul de gardă. E a doua lovitură pe care o primeşte familia. Fiul femeii, bolnav de leucemie, este în stare gravă la un spital din Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Detalii sfâşietoare în cazul femeii din Vaslui care a intrat în comă, după ce medicul i-a făcut doar o clismă şi a trimis-o acasă. Fiul ei are leucemie