Antena Meniu Search
x

Video Adevărații vestitori ai primăverii: gropile din asfalt. Service-urile sunt pline, după ce șoferii au intrat cu mașinile în "craterele" de pe străzi

Temperaturile sunt în creştere, însă vestitorii primăverii nu sunt deocamdată ghioceii, ci gropile din drum. Odată cu topirea zăpezilor s-au dus şi bucăţi bune de asfalt pe drumurile din ţară. În Baia Mare, de exemplu, şoferii sunt nevoiţi să facă slalom pentru a evita gropile, dar chiar şi aşa, mulţi sfârşesc cu maşinile în service. 

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 10:15

Vezi și

Iarna este anotimpul în care mulți șoferi își testează îndemânarea în trafic. Odată însă cu topirea zăpezii, concentrarea se mută la gropi. Iar în Baia Mare, fie că este vorba despre un bulevard intens circulat sau o stradă adiacentă, gropile și-au făcut prezența precum ciupercile după ploaie. 

Simona Vasiac, reporter Observator: În această perioadă a anului, mecanicii sunt la mare căutare. Odată ce zăpada a dispărut de pe carosabil, mașina ajunge în service. 

Printre ei și acest băimărean. După câteva gropi luate în plin, drumul l-a dus la service pentru o constatare a problemelor. Chiar dacă dispune de un buget de 3.000 de lei, suma nu îi va acoperi lucrările de reparație pentru direcție și suspensie. 

Șofer: Constatarea din partea mecanicilor a fost un pic peste. Eu înțeleg necesarul deszăpezirilor, dar poate autoritățile ar trebui să găsească o modalitate de a deszăpezi sau a combate poleiul care să nu fie așa distructibil pentru carosabil. 

Pe acelaşi subiect

Costurile de reparație diferă în funcție de avaria suferită la mașină. 

Sandor Kovacs, reprezentant service auto: Dacă intri cu viteză, poate să-ți cadă și roata jos. Că-s din aluminiu și aluminiul la un moment dat, la forță mare și la groapă, poate ceda. 

Iar pentru a evita o programare la service, șoferii trebuie să fie foarte atenți în trafic. Gropile vor fi cârpite abia la primăvară. Până atunci șoferii trebuie să se resemneze cu situația ori să circule pe jos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adevărații vestitori ai primăverii: gropile din asfalt. Service-urile sunt pline, după ce șoferii au intrat cu mașinile în "craterele" de pe străzi