Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adina Florea, prima reacţie după ce a fost propusă pentru şefia DNA: "Trebuie să îmi revin. Nu îmi găsesc cuvintele"

Adina Florea, propusă de ministrul Tudore Toader pentru funcţia de procuror-şef al DNA a declarat că este extrem de onorată că a fost aleasă şi speră ca și Secția de Procurori să aibă încredere în ea.

de Redactia Observator

la 06.09.2018 , 13:56

Adina Florea, propusă de ministrul Tudore Toader pentru funcţia de procuror-şef al DNA a declarat că este extrem de onorată că a fost aleasă şi speră ca și Secția de Procurori să aibă încredere în ea.

Adina Florea, procurorul propus la şefia DNA, a declarat că este onorată că a fost aleasă.

„Sunt onorată și emoționată. Trebuie să îmi revin, pentru că am avut emoții mari, aproape că nu îmi găsesc cuvintele. Sper ca Secția pentru Procurori să aibă încredere în alegerea făcută de domnul ministru”, a spus Adina Florea, confom mediafax.ro.

Articolul continuă după reclamă

Întrebată de planurile de viitor, Florea a spus că este prea devreme acum pentru a le detalia.

Pe acelaşi subiect

„E atât de repede acum să vă spun ceva despre planuri. Înțeleg că proiectele s-au publicat, mai multe nu aș putea să vă spun acum. Sunt foarte emoționată”, a mai spus procurorul.

Reamintim că Adina Florea a fost propusă de ministrul Justiţiei Tudorel Toader, pentru funcția de șef al DNA. Adina Florea vine de la Parchetul Curții de Apel Constanța.

"În urma desfășurării procedurii de selecție care a avut loc în  perioada  6 august - 4 septembrie 2018, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că propunerea ministrului  justiției Tudorel TOADER pentru numirea în funcția de procuror șef al  Direcției Naționale Anticorupție este doamna Adina FLOREA.

În conformitate cu dispozițiile art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, urmează ca această propunere să fie transmisă Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii în vederea obținerii avizului consultativ, și ulterior, Președintelui României, domnul Klaus IOHANNIS, pentru numirea în funcție", se arată într-un comunicat al Ministerului Justiţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Adina Florea, prima reacţie după ce a fost propusă pentru şefia DNA: "Trebuie să îmi revin. Nu îmi găsesc cuvintele"