Antena Meniu Search
x

Video Adolescent bătut crunt de un fost antrenor, pe un teren din Maramureş. Bărbatul s-a năpustit asupra băiatului cu pumnii şi picioarele

Caz halucinant, ieri după amiază, pe terenul fostei echipe Minerul Cavnic, din judeţul Maramureş! Un adolescent de 16 ani a fost bătut crunt în timpul unei miuţe... ţinea cu Dinamo.

Vezi și

Fostul antrenor al echipei, suporter înfocat al Stelei, a intrat pe teren, unde s-a contrat cu băiatul. Cum acesta i-a răspuns, s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele. Când a scăpat din mâinile agresorului, adolescentul s-a dus la postul de poliţie din Cavnic, unde a depus o plângere. 

Primarul din Cavnic, judeul Maramureş, Vladimir Petrut, a fost cel care a sesizat incidentul pe pagina de Facebook. 

”Azi, pe stadionul de fotbal din oraşul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii şi picioarele. Rog autorităţile competente sa se autosesizeze de urgentă şi sa dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioadă mai mulţi copii au fost victima acestui individ”, a scris primarul, publicând imagini în care se vede cum un bărbat loveşte un băiat culcat la pământ.

IPJ Maramureş a transmis că s-a deschis o anchetă:

”Azi, 27 martie, ora 19.30, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi prin plângere cu privire la faptul că un minor de 16 ani ar fi fost agresat de către un bărbat. Minorul a relatat, în prezenţa tatălui său, faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat de 56 de ani din Cavnic, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Adolescent bătut crunt de un fost antrenor, pe un teren din Maramureş. Bărbatul s-a năpustit asupra băiatului cu pumnii şi picioarele