Antena Meniu Search
x

Foto Adolescent de 15 ani din Maramureş, rănit la picior în urma unei drumeţii cu bicicleta pe munte. Băiatul a fost recuperat de salvamontişti

Un adolescent de 15 ani, s-a rănit la un picior în timp ce se afla în drumeție cu bicicleta pe munte, în zona Vârfului Igniș. Băiatul a fost recuperat de salvamontiștii din Maramureș, aceştia acordându-i primul ajutor.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 17:00

Adolescent de 15 ani, rănit la picior în urma unei drumeţii cu bicicleta pe munte
Adolescent de 15 ani, rănit la picior în urma unei drumeţii cu bicicleta pe munte - Salvamont Maramureş

Un turist a alertat autorităţile, care au ajuns şi i-au acordat primul ajutor, apoi l-au coborât până la baza Salvamont Izvoare, de unde a fost preluat de părinţi.

Părinţii băiatului au refuzat ca acesta să fie transportat la UPU. 

"Un tânăr de 15 ani aflat în drumeţie cu bicicleta împreună cu un grup de turişti a căzut, suferind un traumatism la nivelul membrului inferior stâng.

Mulți turiști au ieşit pe munte în zonă

În urma apelului venit prin 112, iniţiat de unul dintre turişti, salvatorii montani au ajuns cu rapiditate la băiat, i-au acordat primul ajutor şi l-au coborât ulterior până la baza Salvamont Izvoare de unde va fi preluat de părinţi, aparţinătorii refuzând transportul la UPU.

Acţiune încheiată. Salvatorii montani rămân în continuare în apropierea bazei Salvamont urmând să efectueze patrulări preventive în zonă, unde e un număr semnificativ de turişti ieşiti pe munte", a transmis Salvamont Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent de 15 ani din Maramureş, rănit la picior în urma unei drumeţii cu bicicleta pe munte. Băiatul a fost recuperat de salvamontişti