Antena Meniu Search
x

Video Adolescent de 17 ani, atacat de urs într-o localitate din Prahova. A reuşit să-şi sune tatăl cu ultimele puteri

Un tânăr de 17 ani a fost atacat de urs, în această dimineaţă, în judeţul Prahova. Totul s-a întâmplat în apropierea unei stâne, iar băiatul a reuşit să-şi sune cu ultimele puteri tatăl. Ursul ar fi chiar cel care a fost lovit în urma cu trei saptamani de un autoturism, in timp ce traversa DN1, şi pe care autorităţile îl căutau. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.05.2022, 17:34

Vezi și

Alerta s-a declanşat în această dimineaţă. Victima este un băiat în vârstă de 17 ani. Atacul a avut loc în zona localităţii Breaza, în apropierea DN1. Victima a fost adusă la ambulanţă şi preluată de un echipaj al serviciului de ambulanţă Prahova. Medicii spun că are răni adânci pe spate, pe coapse şi pe gamba stângă, însă din fericire, viaţa lui nu este în pericol.

Totuşi, autorităţile au luat măsuri pentru a evita alte pericole de acest gen. Pentru zona Breaza, ISU Prahova a emis un mesaj de tip RO-Alert în care oamenii sunt sfătuiţi să fie extrem de precauţi când se deplaseaza în stfel de zone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent de 17 ani, atacat de urs într-o localitate din Prahova. A reuşit să-şi sune tatăl cu ultimele puteri