Antena Meniu Search
x

Adolescent fugit dintr-un centru de plasament, urmărit prin Bucureşti după ce a furat o dubă, să se plimbe

În miez de noapte, un adolescent fugit dintr-un centru de plasament a creat haos pe străzile din Capitală. A furat o dubă de transport marfă pentru a se plimba dar a ajuns cu ea pe liniile de tramvai.

De Redactia Observator la 22.10.2019, 20:46
Vezi și

În miez de noapte, un adolescent fugit dintr-un centru de plasament a creat haos pe străzile din Capitală. A furat o dubă de transport marfă pentru a se plimba dar a ajuns cu ea pe liniile de tramvai.

Conducea periculos, iar poliţiştii au încercat să-l oprească. Încolţit, minorul a mers cu spatele doi kilometri şi a lovit un echipaj al Poliţiei. Cursa lui s-a terminat într-un gard, după ce a rupt şi doi pomi.

Adolescentul de 16 ani a furat duba din cartierul Pantelimon, sectorul 2. Din cauza vitezei a pierdut controlul volanului si a iesit de pe sosea pe linia de tramvai.

Apoi si-a continuat cursa nebuna vreo 2 kilometri pana a ajuns in dreptul Sectiei 9 Poliţie.

Câţiva agenţi aflaţi în faţa sediului au încercat să-l legitimeze pe şofer. Când i-a văzut pe poliţişti că se apropie de el, minorul aflat la volan a demarat în marşarier.

Un echipaj i-a luat urma şi un altul a încercat să-l blocheze din spate. Şoferul a lovit maşina poliţiei şi şi-a continuat drumul.

După ce a lovit maşina poliţiei, minorul a mai mers în marşarier cam 500 de metri, pana la prima intersecţie, a ieşit de pe partea carosabila, pe trotuar. A rupt un gard, doi pomi, in cele din urma, duba s-a oprit.

Martor: S-a dat jos din dubă, l-a pus pe burtă, când a tras un foc în sus de avertisment. L-a pus pe burtă, i-a pus cătuşele.

La audieri, adolescentul a recunoscut că a furat maşina pentru a se plimba cu ea. Duba îi aparţine unui comerciant care îl plătea pe băiat ca să-l ajute pe lângă magazin.

Bărbatul i-a dat cheile pentru a-i face curat înăuntru, dar minorul a avut alte planuri.

Ciprian Românescu, purtătorul de cuvânt al Polţiei Capitalei: Acesta ar fi luat autoutilitara de la proprietarul unui magazin. Proprietarul magazinului a incredintat cheile masinii in scopul efectuarii activitatii de curatenie in interiorul autoutilitarei.

Reporter: A furat masina, putem spune asta?

Ciprian Românescu, purtătorul de cuvânt al Polţiei Capitalei: In cauza avem dosar pt infractiunea de conducere fara permis dar si a infractiunii de furt in scop de folosinta.

În faţa poliţiştilor, minorul a mai declarat că a fugit dintr-un centru de plasament. Pentru că are peste 16 ani, va răspunde penal pentru aventura din miez de noapte.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Adolescent fugit dintr-un centru de plasament, urmărit prin Bucureşti după ce a furat o dubă, să se plimbe