Antena Meniu Search
x

Adolescent salvat în Alba, după ce a căzut 20 de metri într-o râpă

Un adolescent a fost la un pas de moarte după ce a alunecat de pe o potecă şi a căzut aproximativ 20 de metri, într-o râpă. Accidentul s-a petrecut în timpul unei drumeţii pe munte, cu familia, în judeţul Alba.

Vezi și

Un adolescent a fost la un pas de moarte după ce a alunecat de pe o potecă şi a căzut aproximativ 20 de metri, într-o râpă. Accidentul s-a petrecut în timpul unei drumeţii pe munte, cu familia, în judeţul Alba, iar tânărul ajunsese într-o zonă greu accesibilă, deşi nu era echipat corespunzător. Băiatul de 15 ani a avut noroc să se oprească pe un mal de pământ şi astfel a scăpat cu viaţă. Salvamontiştii şi pompierii l-au recuperat în siguranţă, dar copilul a ajuns pe mâna medicilor.

Copilul era cu părinţii în excursie la munte, când, în zona Râpa Roşie, a căzut de pe o potecă de la o înălţime de aproape 20 de metri.

Familia a sunat la 112, iar o armată de salvatori s-a mobilizat şi a urcat pe munte pentru a-l recupera pe băiat. Când au ajuns la el, era în stare stabilă, dar foarte speriat.

Băiatul a fost predat medicilor. A suferit mai multe traumatisme uşoare şi o posibilă fractură la mâna dreaptă, dar este în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent salvat în Alba, după ce a căzut 20 de metri într-o râpă