Antena Meniu Search
x

Adolescent de 18 ani din Vaslui, în comă după ce a încercat să oprească un conflict între tatăl lui și un vecin

Un adolescent de 18 ani din judeţul Vaslui a ajuns, pe mâinile medicilor, în comă profundă în urma unui scandal. Tatăl băiatului s-a luat la ceartă cu un vecin, din cauza unui teren, iar tânărul s-ar fi băgat între cei doi să-i despartă.

de Redactia Observator

la 16.06.2020, 11:24

Vezi și
  • Adolescentul se află acum în comă de gradul IV.
  • Vecinii susţin că nu ar fi prima ceartă dintre cei doi bărbaţi.

Din păcate a ajuns chiar el victimă. Adolescentul se zbate, acum, între viaţă şi moarte. Scandalul dintre cei doi bărbaţi, din comuna Pochidia, judeţul Vaslui, ar fi pornit de la un loc pentru păşunat.

Neculai Boroda , viceprimarul comunei Pochidia: Ei, de la brazda aia, au început să zică unul în stânga, unul în dreapta şi de aici a început.

Vecinii susţin că nu ar fi prima ceartă dintre cei doi bărbaţi, aceştia fiind cunoscuţi în comună drept scandalagii.

Vecin: Nu e normal, sunt prea apucaţi pentru o palmă de pământ, pentru nişte iarbă să îţi dai în cap?

Vecin: Am văzut când se băteau, se tăvăleau acolo jos, dar când ia dat ta-su în cap, nu am văzut.

Se pare că tatăl băiatului ar fi încercat să îl lovească pe vecinul său cu o sticlă, acesta s-a ferit, iar victimă a ajuns chiar propriu său fiu.

Daniel Ungureanu , purtator de cuvant SAJ Vaslui: Echipajul medical sosit la faţa locului au găsit copilul inconştient, în comă profundă cu leziuni severe la nivelul capului. au cerut sprijinul unui elicopter din Centrul Universitar Galaţi.

Adolescentul se află acum în comă de gradul IV la Spitalul Judeţean Galaţi şi se zbate între viaţă şi moarte.

Bogdan Gheorghita , purtator de cuvant IJP Vaslui: Poliţiştii au fost sesizaţi că un tânăr de 18 ani a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabilii cu exactitate de la ce a pornit scandalul, dar şi cum a ajuns tânărul victima propriului tată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent de 18 ani din Vaslui, în comă după ce a încercat să oprească un conflict între tatăl lui și un vecin