Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani din Galaţi, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer de 70 de ani. Bărbatul a părăsit locul accidentului

O adolescentă de 16 ani din Galaţi a ajuns la Spitalul de Pediatrie din localitate, după ce a fost rănită pe trecerea de pietoni de un şofer care a părăsit locul accidentului, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 15:50

Adolescentă de 16 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer care a părăsit locul accidentului
Adolescentă de 16 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer care a părăsit locul accidentului - Shutterstock

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 că la intersecţia străzilor Regiment 11 Siret şi Brăilei, din municipiul Galaţi, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

După primele verificări, poliţiştii au stabilit că victima, o minoră de 16 ani, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, în timp ce a traversat strada pe marcajul pietonal.

Conducătorul auto a transportat victima la spital, plecând de la locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, astfel încât, în cauză, a fost întocmit dosar penal atât pentru vătămare corporală din culpă, cât şi pentru părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 16 ani din Galaţi, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer de 70 de ani. Bărbatul a părăsit locul accidentului