Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă de 16 ani, spulberată de maşină sub privirea îngrozită a mamei, în Botoşani. În urma impactului, fata a fost aruncată câţiva metri pe asfalt

Grav accident, ieri după-amiază, în judeţul Botoşani. O fată de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, imediat ce s-a dat jos din maşina familiei. Aceasta se afla pe marginea drumului, când un autoturism care circula cu viteză mare a agăţat-o cu oglinda. Impactul a fost atât de puternic, încât fata a fost aruncată la câţiva metri pe asfalt. Totul s-a întâmplat sub privirile şocate ale mamei. 

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 08:31

Vezi și

Accident teribil, ieri după-amiază, în localitatea Vorona Nouă, judeţul Botoşani. O fată în vârstă de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, imediat după ce a coborât din maşina familiei. Sub privirile şocate ale mamei, minora, aflată pe marginea drumului, a fost agăţată de oglinda unei maşini. Impactul a fost atât de violent, încât aceasta a fost aruncată la câţiva metri pe asfalt.

Mama fetei: Avea viteză mare, destul de mare, dacă oprit mașina la 150 de metri. Dacă avea 50 la oră, oprea domnule, o agăţa oleacă, o trântea.

Reporter: Şi cu ce-a lovit-o?

Mama fetei: Cu oglinda. A sărit oglinda bucăţi. Au sărit ochelarii la copil la doi metri distanţă, la trei-patru metri de maşină, au sărit chelarii la copil.

Pe acelaşi subiect

Disperată, mama fetei a sunat imediat la 112.

Andreea Stărică, medic SJA Botoşani: Am fost solicitaţi pentru o victimă de vârstă pediatrică, victima unui accident rutier găsită în comă glasgow 8, cu politraumatism prin accident rutier în calitate de pieton, cu o fractură deschisă gleznă stângă. 

Poliţiştii trebuie să stabilească acum în ce circumstanţe s-a petrecut teribilul accident. Pe numele şoferului s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 16 ani, spulberată de maşină sub privirea îngrozită a mamei, în Botoşani. În urma impactului, fata a fost aruncată câţiva metri pe asfalt