Antena Meniu Search
x

Foto Accident mortal pe centura Sucevei. Maşină făcută praf, după ce a izbit un cap tractor: şoferul nu a avut nicio şansă

Accident mortal în Suceava, unde o maşină şi un cap tractor s-au ciocnit, vineri seară, pe centură (sectorul Zidul Morţii - Pătrăuţi). În urma impactului devastator, un bărbat a murit, iar un altul este rănit.

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 22:04

Accident pe centura Sucevei
Accident pe centura Sucevei

Un bărbat a murit şi altul este rănit, după ce o maşină şi un cap tractor s-au ciocnit, vineri seară, pe centura Sucevei, traficul în zonă fiind blocat.

Accident fatal pe centura Sucevei

”Accident rutier pe centura ocolitoare a municipiul Suceava (sectorul Zidul Morţii - Pătrăuţi). Se deplasează pompierii militari ai Detaşamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ Tip C”, a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un accident rutier între un autoturism şi un cap tractor, iar conducătorul autoturismului este încarcerat, fiind găsit în stare de inconştienţă.

Pe acelaşi subiect

Şoferul maşinii a murit pe loc

”Din nefericire, conducătorul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viaţa… Se lucrează pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Conducătorul capului tractor, conştient şi cooperant, este monitorizat de către echipajul SMURD”, a mai precizat sursa citată.

Pompierii au menţionat că şoferul capului tractor este transportat la spital de către ambulanţa SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe centura Sucevei. Maşină făcută praf, după ce a izbit un cap tractor: şoferul nu a avut nicio şansă