Antena Meniu Search
x

Video Adolescenta din Oradea, care şi-a înjunghiat pedagogul pentru că a prins-o cu iubitul în baia căminului, reţinută pentru tentativă de omor

Adolescenta de 16 ani care luni l-a înjunghiat pe un pedagog pe motiv că acesta o reclamase după ce a găsit-o cu un băiat în internatul liceului din Oradea la care învăţa a fost reţinută. Ea este acuzată de tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 14:02

Vezi și

Cazul tinerei de 16 ani, elevă, care luni dimineaţă a înjunghiat un pedagog pe motiv că acesta a chemat-o cu părinţii la şcoală, după ce a găsit-o cu un băiat, a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Reţinută pentru tentativă de omor

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus marți punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o inculpată de 16 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Din probele administrate rezultă că, luni, în timp ce afla în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, inculpata, elevă în clasa a X, pe fondul unor discuții contradictorii legate de anumite conduite petrecute în internatul colegiului, în care minora era cazată, a scos un cuțit de 34 cm, pe care îl avea băgat în mâneca hainei, cu care l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, lovindu-l în zona spatelui.

Pe acelaşi subiect

În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital și suspusă unei intervenții chirurgicale, iar potrivit constatărilor preliminare medico-legale, leziunile suferite necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei.

„De precizat că în momentul agresiunii, în biroul directorului se aflau mai multe persoane, respectiv directorul instituţiei de învăţământ, directorului adjunct, diriginta clasei din care minora face parte, precum şi mama minorei”, notează procurorii.

Inculpata a fost reţinută pe o durată de 24 ore, urmând ca marți procurorul de caz să formuleze propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că incidentul a avut loc într-un liceu din Oradea. Eleva de 16 ani a înjunghiat un profesor în biroul directoarei. De parcă nu ar fi destul de şocant, totul s-a întâmplat de faţă cu diriginta şi mama ei. Fata fusese chemată să dea explicaţii pentru că supraveghetorul a găsit-o noaptea, în internat, cu un băiat. Eleva, care este bursieră, este acuzată de tentativă de omor, iar pedagogul e la terapie intensivă.

Incidentul a avut loc chiar în biroul directoarei şcolii. Eleva de 16 ani fusese chemată împreună cu mama, să dea explicaţii după ce iubitul ei, un băiat de 15 ani a fost prins la etajul fetelor în internat. Fata a venit la întâlnirea cu profesorii cu un cuţit ascuns sub geacă. În cameră erau şase oameni şi de faţă cu toţi, în urma unor discuţii contradictorii, eleva s-a năpustit pe pedagog şi l-a înjunghiat în spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescenta din Oradea, care şi-a înjunghiat pedagogul pentru că a prins-o cu iubitul în baia căminului, reţinută pentru tentativă de omor