Antena Meniu Search
x

Video Eleva din Bihor şi-a înjunghiat pedagogul de faţă cu mama şi diriginta. Iubitul ei dă vina pe victimă: "Se dădea la ea"

Caz extrem de grav într-un liceu din Oradea: o elevă de 16 ani a înjunghiat un profesor în biroul directoarei. De parcă nu ar fi destul de şocant, totul s-a întâmplat de faţă cu diriginta şi mama ei. Fata fusese chemată să dea explicaţii pentru că supraveghetorul a găsit-o noaptea, în internat, cu un băiat. Eleva, care este bursieră, este acuzată de tentativă de omor, iar pedagogul e la terapie intensivă.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 27.11.2023, 20:22

Vezi și

Incidentul a avut loc chiar în biroul directoarei şcolii. Eleva de 16 ani fusese chemată împreună cu mama, să dea explicaţii după ce iubitul ei, un băiat de 15 ani a fost prins la etajul fetelor în internat. Fata a venit la întâlnirea cu profesorii cu un cuţit ascuns sub geacă. În cameră erau şase oameni şi de faţă cu toţi, în urma unor discuţii contradictorii, eleva s-a năpustit pe pedagog şi l-a înjunghiat în spate.

Alina Cotca, director colegiul tehnic Traian Vuia Oradea: Erau faţă în faţă, la un moment dat când pedagogul s-a întors a sărit. Ea a fugit din birou, noi am sunat la 112.

Eleva a fugit dar a fost prinsă în curtea colegiului. Supraveghetorul în schimb a ajuns direct pe masa de operaţie cu o rană gravă.

Ioana Obreja, medic primar: Cu o plagă înjunghiată la hemitoracele stâng posterior, stabil la momentul examinării. A şi intrat în sala de chiururgie toracică să fie tratat corespunzător.

Pe acelaşi subiect

Iubitul ei îl consideră pe pedagog vinovat pentru escaladarea conflictului

Apropiaţii sunt şocaţi, mai ales că fata învaţă foarte bine, are bursă de merit si nu ar fi avut probleme de comportament. Iubitul ei îl consideră pe pedagog vinovat pentru escaladarea conflictului.

Iubitul fetei: Se dădea la ea şi ea nu îi accepta avansurile. M-o mituit cu o sumă de bani ca să mă duc sus ca să-i facă rău, să o poată da afară din internat.

Alina Cotca, director colegiul tehnic Traian Vuia Oradea: Asta îi spunea lui atunci când era, asta-i reproşa. I-am spus şi eu, trebuia să ne spui că luam măsuri.

Călin Cantemir, pedagog Colegiul Tehnic Traian Vuia Oradea: A fost o fată liniştită, nu am avut probleme cu ea nici la şcoală şi nici în internat.

Eleva de 16 ani este acuzată de tentativă de omor. Cazul este atât de şocant încât conducerea inspectoratului şcolar vrea să asigure consiliere pentru colegii elevei agresoare.

Omer Ismit, profesor Colegiul Tehnic Traian Vuia: Nu îmi aduc aminte să se fi întâmplat vreodată aşa ceva de 35 de ani de când sunt în această şcoală!

Cazul readuce în discuţie problema violenţei în şcoli. În urmă cu şapte luni, un elev de 16 ani şi-a atacat cu un cuţit profesoara de japoneză pentru că voia să le dea un test.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Eleva din Bihor şi-a înjunghiat pedagogul de faţă cu mama şi diriginta. Iubitul ei dă vina pe victimă: "Se dădea la ea"