Antena Meniu Search
x

Cum a devenit principal suspect iubitul adolescentei ucise în Iași. Detalii cutremurătoare din anchetă

O adolescentă a fost ucisă în Iaşi, iar anchetatorii încearcă acum să dezlege misterul morţii ei. Fata de 16 ani a fost găsită fără viaţă la marginea unei păduri, chiar de iubitul ei, care a sunat la 112.

Vezi și

O adolescentă a fost ucisă în Iaşi, iar anchetatorii încearcă acum să dezlege misterul morţii ei. Fata de 16 ani a fost găsită fără viaţă la marginea unei păduri, chiar de iubitul ei, care a sunat la 112.

Echipajele de poliţie au găsit-o pe adolescenta de 16 ani abandonată la marginea unei păduri. Medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Fata prezenta răni grave pe tot corpul. Primul apel la 112 s-a dat cu puţin timp înainte de ora 21 şi anunţa o crimă descoperită întâmplător. 

Potrivit anchetatorilor, cel care a sunat la 112 a fost chiar prietenul tinerei, în vârstă de 20 de ani, care a spus că a găsit-o pe fată pe un câmp situat la trei kilometri de localitatea Hălăuceşti şi că aceasta avea urme de lovituri în zona capului.

La locul tragediei, anchetatorii au observat că tânărul era incoerent şi avea un comportament ciudat. Iniţial, la audieri, a negat că ar avea o legătură cu fata de 16 ani.

Abia după câteva ore, a recunoscut că era iubita lui şi că ar fi bătut-o în aceeaşi zi în care ar fi descoperit-o fără suflare. Şi sătenii spun că au asistat la scenele violente. 

Tânărul de 22 de ani a fost supus unor analize. În sânge, i-au fost găsite urme de substanţe halucinogene. Acum, este internat la Institutul de Psihatrie Socola, unde se va decide dacă are sau nu discernământ. Deşi recunoaşte că ar fi agresat-o pe tânără, neagă totuşi că el a ucis-o. 

Cazurile de violenţă în rândul adolescenţilor devin un fenomen tot mai îngrijorător. În 2015, tot la Iaşi, o altă crimă a şocat anchetatorii.

Atunci, o fată tot de 16 ani, a fost ucisă de iubitul ei, şi el minor, în parcul Copou. Băiatul plănuiese totul. Îşi chemase iubita la o întâlnire de 1 Martie, cu gândul să-i ia viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum a devenit principal suspect iubitul adolescentei ucise în Iași. Detalii cutremurătoare din anchetă