Antena Meniu Search
x

Trei adolescenți bătăuși din Târgu Jiu, doi băieți și o fată, reținuți, după ce au bătut și umilit un băiat de 14 ani

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu - Biroului de Investigații Criminale informează că s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în mediul online a apărut o filmare în care un tânăr a fost agresat fizic de două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.09.2020, 16:44

Polițiștii i-au reținut pe tinerii bătăuși
Alți tineri reținuți, după ce au bătut un băiat de 14 ani, în Târgu Jiu - observator.tv
  • Cei trei au umilit și bătut un băiat de 14 ani
  • Au fost depuși în arest, să reflecteze la gestul lor

În cursul zilei de astăzi, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Este vorba despre doi băieți de 15 și 18 ani, dar și de o tânără de 15 ani.

Polițiștii informează că, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei adolescenți bătăuși din Târgu Jiu, doi băieți și o fată, reținuți, după ce au bătut și umilit un băiat de 14 ani