Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescentul mort într-un accident din Alba era elev fruntaş la Colegiul Militar Alba Iulia: 'Era un adevărat camarad'

Adolescentul care a murit într-un accident produs, noaptea trecută, în judeţul Alba, era elev al Colegiului Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia.

de Redactia Observator

la 10.02.2018 , 14:32

Adolescentul care a murit într-un accident produs, noaptea trecută, în judeţul Alba, era elev al Colegiului Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia.

Cosmin Eusebiu Raţ, în vârstă de 16 ani, se afla, noaptea trecută, în maşină alături de tatăl său.

Între localităţile Ciumbrud şi Aiud, maşina în care se afla Cosmin s-a răsturnat şi a lovit cu putere o ţeavă de gaz.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului, Cosmin a murit pe loc, în timp ce tatăl său a fost grav rănit şi a ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

Cosmin Eusebiu Raţ era elev fruntaş în cadrul Colegiului Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia şi deţinea funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor.

"Dumnezeu să-l ierte şi să-l primească în Oastea străjerilor cereşti", au transmis reprezentanţii unităţii printr-un comunicat de presă, în care şi-au exprimat, de asemenea, regretul pentru 'greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios şi responsabil'.

Cosmin Eusebiu Rat era elev fruntas la Colegiul Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia

"... era preşedinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat şi devotat atribuţiilor acestei funcţii. Se bucura de admiraţia şi respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg şi adevărat camarad", au transmis reprezentanţii liceului militar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei pe un sector de drum umed, în curbă la stânga.

În autoturism se aflau doi bărbaţi şi un adolescent, acesta din urmă pasager pe scaunul din dreapta faţă. Decesul băiatului a fost declarat la faţa locului, în pofida manevrelor de resuscitare, iar tatăl său, de 39 de ani, pasager, de asemenea, în maşină, a fost rănit, fiind internat la spitalul din Aiud.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Adolescentul mort într-un accident din Alba era elev fruntaş la Colegiul Militar Alba Iulia: 'Era un adevărat camarad'