Antena Meniu Search
x

Fata de 14 ani căutată de poliție în Gorj este mama unui bebeluș. Adriana este de negăsit de luni noapte

Adriana Elena Gheorghe, fata de 14 ani dispărută luni noapte dintr-un centru de plasament din oraşul Târgu Cărbuneşti, este mama unui bebeluș de două luni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.05.2020, 15:16

Adriana Elena Gheorghe, mamă a unui bebeluș, dispărută dintr-un centru de plasament din Gorj
Fata de 14 ani căutată de poliție în Gorj este mama unui bebeluș. Adriana este de negăsit de luni noapte - Politia Romana
  • Fata de 14 ani este mama unui bebeluș de 2 luni.
  • Minora a dispărut luni noapte dintr-un centru de plasament din Târgu Cărbunești.

Poliţiştii din judeţul Gorj caută o fată de 14 ani, care a dispărut dintr-un centru de plasament din oraşul Târgu Cărbuneşti. Minora locuia în centru cu bebeluşul ei, iar luni a ieşit în curte sub pretextul că vrea să facă sport, iar la scurt timp a dispărut.

O angajată a centrului a cerut ajutorul poliţiştilor.

"Poliţiştii au fost sesizaţi de un reprezentant al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu Cărbuneşti, cu privire la faptul că, în acea seară, minora Gheorghe Elena Adriana, de 14 ani, din localitate, beneficiară a centrului, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că, la momentul plecării, aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, pantaloni albaştri şi încălţăminte sport de culoare roz", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Protecția Copilului Gorj a deschis o anchetă

Potrivit reprezentanților DGASPC Gorj, Adriana Elena Gheorghe se află în sistemul de protecție socială luna octombrie 2019, ajungând în centrul maternal datorită faptului că era însărcinată.

Fata le-ar fi cerut angajaţilor centrului să o lase să meargă în curte, pentru a face sport, iar la scurt timp a dispărut. Reprezentanţii DGASPC Gorj au deschis o anchetă în acest caz.

"În luna februarie 2020, a născut un băieţel. Până la data de 11 mai 2020, nu a creat nicio problemă. La aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, minora a dorit să facă mişcare în curtea complexului. În jurul orei 23.15, personalul de serviciu a observat că acesta nu mai era în curte, motiv pentru care s-a verificat incinta complexului, inclusiv toate încăperile.

Constatând lipsa acesteia, au fost anunţate Poliţia şi conducerea DGASPC. Imediat a fost contactată şi mama minorei, care a precizat că nu ştie nimic despre fată. Sperăm ca poliţia să o găsească în cel mai scurt timp şi minora să revină in centru alături de copilul ei.

De asemenea, s-a constituit o comisie de disciplină, care urmează să cerceteze împrejurările în care minora a plecat din centru", a precizat pentru Mediafax, Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii despre adolescenta de 14 ani sunt rugate să meargă la Poliţie sau să sune la 112.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fata de 14 ani căutată de poliție în Gorj este mama unui bebeluș. Adriana este de negăsit de luni noapte