Antena Meniu Search
x

Video Aeroportul din Craiova întră în renovare. Timp de 10 zile, mai multe curse vor fi redirecţionate pe un alt aeroport din ţară

Aeroportul din Craiova întră în mentenanţă! Timp de 10 zile, începând de luni, pista şi zona de siguranţă vor intra într-un proces amplu de modernizare. Cursele aeriene vor fi redirecţionate, astfel că 15 zboruri vor fi afectate. Craiovenii, însă, aşteaptau de mult această schimbare şi sunt bucuroşi că vor avea mai multe rute pentru călătorii. 

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 07:25

Vezi și

În perioada 16-25 octombrie, niciun avion nu intră şi niciunul nu iese. Cele 3 corpuri ale noului terminal din Aeroportul Craiova sunt în faze avansate de construcție.

Năstasie Marian, reprezentant Aeroport Internaţional Craiova: Toate zborurile vor fi redirecţionate către aeroportul Henri Coandă. De menţionat faptul că aeroportul este deschis în continuare în regim h12. Vom asigura toate zborurile elicopterelor, deci elicopterele pot să vină să aterizeze, să decoleze, în special elicopterele SMURD.

Craiovenii speră la mai multe rute

Craiovenii sunt fericiţi că vor putea fi şi ei în rând cu aeroporturile din oraşele mai mari şi că vor putea călători spre destinaţiile dorite în cele mai bune condiţii.

Pe acelaşi subiect

Localnică: Faptul că se extinde aeroportul nostru este un lucru foarte bun. Suntem aproape, ne dorim lucruri făcute bune, de calitate la noi în România. 

Localnic: Mai adaugă rute, pentru că eu aş vrea să am rută de la Pisa la Craiova pentru că e mai aproape de casa mea, de acasă, din Italia. M-aş bucura să pot să plec de la Pisa să vin la Craiova, să nu mă mai duc la Bucureşti. 

După prima jumătate a anului, aeroportul de la Craiova era pe locul şase în topul celor mai aglomerate aeroporturi din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Aeroportul din Craiova întră în renovare. Timp de 10 zile, mai multe curse vor fi redirecţionate pe un alt aeroport din ţară