Antena Meniu Search
x

Video Aeroportul Otopeni a pus în funcţiune şase sisteme de aer condiţionat, după amenda ANPC

După aproape două săptămâni în care Aeroportul Otopeni s-a transformat într-o mare saună, iar pasagerii au fost nevoiţi să suporte temperaturi şi de peste 30 de grade la interior, au fost luate şi primele măsuri. Noi aparate de aer condiţionat au fost montate astăzi. Între timp, însă, aeroportul s-a ales şi cu o amendă de la Protecţia Consumatorilor. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 04.07.2024 , 18:08

Şase sisteme de aer condiţionat au fost montate astăzi în Aeroportul Otopeni, în aşa fel încât pasagerii care tranzitează zone din aeroport în care aerul condţionat nu a mers două săptămâni se pot bucura de condiţii normale de călătorie. 

Şase sisteme de aer condiţionat, la Otopeni

Această situaţie neplăcută s-a lăsat şi cu penalităţi destul de mari. Compania care administrează mentenanţa acestor sisteme de climatizare a fost penalizată de CNAB cu aproape jumătate de milion de euro, iar la rândul său Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a fost sancţionată de ANPC cu suma de 10.000 de lei.

Vezi și

Aceste sisteme de aer condiţionat care merg de astăzi în Aeroportul Otopeni vor fi cel mai probabil înlocuite cu altele noi, de ultima generaţia, în momentul în care licitaţia pentru renovarea aeroportului va fi gata. Peste două miliarde şi jumătate de lei va costa renovarea aeroportului, care include şi un sistem nou de climatizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Aeroportul Otopeni a pus în funcţiune şase sisteme de aer condiţionat, după amenda ANPC