Antena Meniu Search
x

Aeroportul Otopeni, plin de gropi. Cel mai mare aeroport din România arată ca după război

Cel mai mare aeroport din România a ajuns să arate ca după război. Parcări ciuruite de gropi, lifturi nefuncţionale şi instalaţii vechi. Este prima imagine care îi întâmpină pe turiştii care ne calcă pragul.

Vezi și

Cel mai mare aeroport din România a ajuns să arate ca după război. Parcări ciuruite de gropi, lifturi nefuncţionale şi instalaţii vechi. Este prima imagine care îi întâmpină pe turiştii care ne calcă pragul. Mai grav este că investiţii nu se vor face prea curând, recunosc oficialii Companiei Aeroporturi Bucureşti.

Reparaţii generale nu au mai fost făcute de câţiva ani, ne-au transmis chiar reprezentanţi ai aeroportului, care mai spun că, în prezent, există o procedură de achiziţii în derulare pentru întreţinerea structurii rutiere. Practic, gropile ar trebui să fie reparate în acest an, dar nu se ştie... când. 

Pe lângă asta, la doi paşi de aeroport, gunoaiele sunt lăsate la voia întâmplării, iar instalaţiile neizolate arată ca nişte bombe cu ceas. O parcare uriaşă, lăsată în paragină. Şi, de parcă nu era suficient.

Cine îşi lasă maşina la primul nivel al parcării supraterane şi vrea să ajungă la terminalul sosiri va da de două lifturi nefuncţionale şi pline de rugină. 

Lifturile nu vor fi reparate însă prea curând, pentru că nu are cine să facă asta, ne-au mai transmis reprezentanţii aeroportului Otopeni. 

Se poate face, dar în parcarea de la terminalul plecări va fi construită staţia de metrou Otopeni. Aşa că autorităţile vor să mai aştepte până la noi investiţii aici. Oficialii aeroportului mai spun că, în prezent, a fost aprobată extinderea unor parcări şi, pe viitor, este prevăzută implementarea cititoarelor de carduripentru a elimina cozile de la ghişeele de plată. 

Un preţ mare plăteşte şi România, zilnic, în faţa turiştilor străini care ajung pe cel mai mare aeroport al nostru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aeroportul Otopeni, plin de gropi. Cel mai mare aeroport din România arată ca după război