Antena Meniu Search
x

Afacerea cu care un bărbat din Vaslui a vrut să dea lovitura. A transformat uscătorul blocului într-un penthouse pe care îl închiria cu 700 de lei pe noapte

A vrut să facă bani chiar şi din piatră seacă, fără să ţină cont de nimeni şi nimic. Un om de afaceri din Vaslui a transformat uscătorul blocului în penthouse şi l-a scos la închiriat în regim hotelier pentru 700 de lei pe noapte.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 08:38

Vezi și

Vecinii revoltaţi au făcut sesizare la primărie, susţinând că omul de afaceri care a venit cu această idee şi de la care ei au cumpărat apartamentele nu are autorizaţie pentru ceea ce a făcut din uscător, însă s-au trezit că ei vor fi cei care vor fi verificaţi, dacă au făcut modificări în apartamente.

Penthouse în regim hotelier 

„Am făcut o grămadă de sesizări la primărie, nu s-a întâmplat nimic. Dar, în schimb, s-au autosesizat și vin să ne verifice pe noi dacă am făcut modificări la bloc. Deci, ei (n.r. angajații primăriei) nici măcar nu s-au obosit să ne dea un răspuns, dar împotriva noastră se autosesizează. Spuneți dumneavoastră, nu sunt ipocriți?”, a declarat unul dintre locatari pentru Vremea Nouă.

Oamenii vor acum să îşi caute dreptatea în instanţă. „Am pregătit dosarul pentru instanță, mai trebuie să adăugăm răspunsul primăriei la sesizarea noastră din luna august a anului trecut, însă nu-l avem. Am cerut primăriei să ne transmită, dar ce credeți?! Ne-au spus să mai facem o sesizare, că aceea s-a pierdut. Nu știu cum se pot pierde niște hârtii numai când vine vorba de noi”, a completat locatarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Afacerea cu care un bărbat din Vaslui a vrut să dea lovitura. A transformat uscătorul blocului într-un penthouse pe care îl închiria cu 700 de lei pe noapte